Jei norite pradėti savo verslą ar įgyti žinių – siūlome dalyvauti!

Kauno regiono smulkių ir vidutinių verslininkų asociacija jau penktą kartą įgyvendina projektą “Žmonių su negalia integravimas į verslo bendruomenę”. Projekto tikslas – sudaryti sąlygas realiai žmonių su negalia integracijai į verslo bendruomenę, dalyvauti Kauno regiono smulkių ir vidutinių verslininkų asociacijos veikloje, “Verslininkų namų” renginiuose, suteikiant jiems reikiamas paslaugas.
Projekto metu planuojama įtraukti į Asociacijos ir Verslininkų namų veiklą neįgaliuosius verslininkus, neatlygintinai suteikiant jiems paslaugas bei kviečiant dalyvauti renginiuose. 60 neįgaliųjų, norinčių pradėti savo verslą, galės dalyvauti verslo mokymuose pradedantiesiems. 40 žmonių su negalia turės galimybę lankytis apskaitos, kompiuterizuotos apskaitos, kompiuterių pagrindų bei anglų kalbos kursuose, kurie įgalins juos smulkiose įmonėse užimti buhalterio poziciją arba pradėti savo verslą.
Visi mokymai ir paslaugos projekte dalyvaujantiems neįgaliesiems bus suteikiamos nemokamai!

 

Norinčius dalyvauti projekte “Žmonių su negalia integravimas į verslo bendruomenę 2009”, prašome užpildyti dalyvio anketą šiuo adresu:
http://www.versloasociacija.lt/77/

 

Projekto trukmė – 12 mėnesių.
Projektą finansuoja Social Initiative fondas (Švedija).

 

Papildoma informacija:

tel. 8-37 324182,

el. paštas: