Du koncertai Kaune

Minėdami Baltosios lazdelės dieną, Kauno aklųjų ir silpnaregių dienos centro meno mėgėjai koncertavo Kauno psichiatrinės ligoninės dienos centre, o Kauno neregių bendruomenė rinkosi į klasikinės muzikos koncertą.
Spalio 15 d. Kauno psichiatrinės ligoninės dienos centre koncertą surengė Kauno aklųjų ir silpnaregių centro kanklių ansamblis ir vyrų vokalinė grupė. Koncerto metu žiūrovai buvo supažindinti su centro veikla, Baltosios lazdelės vieta ir reikšme aklųjų gyvenime. Atlikėjams buvo šiltai padėkota už koncertą, tikintis, kad šis bendradarbiavimas tęsis.
Spalio 20 d. į Kauno aklųjų ir silpnaregių salę rinkosi klasikinės muzikos mylėtojai. Koncertą “Tolimų dienų varpai” Baltosios lazdelės dienos proga dovanojo Kauno dramos teatro aktorius Petras Venslovas, muzikinio teatro artistai Giedrė Juknevičiūtė ir Tomas Ladiga, koncertmeisterė Beata Vingraitė. Skambėjo Bernardo Brazdžionio ir Pranciškaus Beinario muzikinė dedikacija “Dievui, Motinai, Tėvynei”. Baigusius programą atlikėjus palydėjo plojimų banga ir padėkos šūksniai. Simbolinėmis atminimo dovanėlėmis ir gėlėmis koncerto dalyvius apdovanojo Juozas Miliauskas. Žiūrovai su nekantrumu lauks kitos šių atlikėjų parengtos programos.