Įvyko LASS Socialinių ir kultūros reikalų komisijos posėdis

2009 m. lapkričio 18 d. Vilniuje įvyko LASS Socialinių ir kultūros reikalų komisijos posėdis. Posėdyje buvo svarstyti šie klausimai: 
1. Dėl LASS miestų ir rajonų filialų ataskaitiniuose-rinkiminiuose susirinkimuose keltų problemų. LASS regionų centrų direktoriai trumpai papasakojo apie ataskaitinius susirinkimus ir pristatė LASS narių keltas problemas. Pagrindinės problemos buvo dėl kvorumo surinkimo, techninės pagalbos priemonių išdavimo, įgarsintų knygų bei socialinių paslaugų kokybės.
2. Dėl meno mėgėjų apžiūrų organizavimo 2010 m. 2010 m. vėl bus organizuojamas LASS rajonų mėgėjų meno festivalis-konkursas “Aš muzika, daina ir meile dalinuos”. Bus organizuojami 5 renginiai, o dėl baigiamojo koncerto bus nuspręsta paaiškėjus kitų metų finansavimui.
3. Dėl pasirengimo LASS darbuotojų gruodžio mėnesio seminarui. Seminarą nuspręsta organizuoti 2009 m. gruodžio 10-11 d. Vilniuje. 
4. Dėl Brailio rašto kursų organizavimo filialų pirmininkams. Nuspręsta filialų pirmininkams, nemokantiems Brailio rašto, organizuoti vienos dienos kursus, kurių metu jie būtų supažindinami su Brailio rašto pagrindais.
Komisijos nariai supažindinti su UAB “Omnitel” siūlomais planais neįgaliesiems, aptarti kiti smulkūs einamieji klausimai.