Kviečiame į spektaklį su garsiniu vaizdavimu Kauno dramos teatre

Po karantininės pertraukos vėl kviečiame jus į spektaklį su garsiniu vaizdavimu Kauno dramos teatre. Rugsėjo 22 d. matysite dviejų dalių Mika Myllyaho spektaklį „Panika“ (režisierė Kamilė Gudmonaitė).

Apie spektaklį: „Panika“ – režisierės Kamilės Gudmonaitės spektaklis pagal šiuolaikinio suomių dramaturgo Mika Myllyaho to paties pavadinimo pjesę kviečia į provokuojančią ir realistinę miesto visatą, kurioje tikras ir įsivaizduojamas krizes patiria šiandienos vyrai. Intelektuali ir aštri komedija pasakoja apie tris draugus, kurie stengiasi „susitvarkyti savo gyvenimus“. Pasitelkę rytų praktikas ir psichoterapiją, jie leidžiasi į absurdišką, komišką ir rimtą savęs pažinimo kelionę, kuri atskleidžia vyriškumo, kaip socialinio antspaudo problematiką. Su kokiais iššūkiais šiandien susiduria vyrai, ko iš jų tikisi visuomenė ir šeima? Kokius reikalavimus jiems kelia šis laikmetis? Kokios neurozės slepiasi po tvirto, šeimą išlaikančio ir dominuojančio vyro vaidmenimis? Režisierė Kamilė Gudmonaitė, savo darbuose laužanti visuomenės primetamus „normalumo“ stereotipus, žada ne tik lengvai absurdišką komediją, bet ir atkreipia dėmesį aktualias socialinio gyvenimo įtampas.

Spektaklis šokiruojantis. N-18 (spektaklio metu vartojama necenzūrinė leksika, rodomas nuogas kūnas ir naudojamas sintetinis rūkalų kvapas).

Trukmė – 2 val. 15 min. Su pertrauka.

Registracija ir bilietų rezervacija iki rugpjūčio 7 d. el.paštu: