Sveikiname paralimpiečius!

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga nuoširdžiai sveikina visus sportininkus, atstovavusius Lietuvai Tokijo paralimpinėse žaidynėse. Labai didžiuojamės kiekvieno mūsų nario pasirodymu ir dėkojame už jūsų ryžtą ir drąsą. O ypatingai sveikiname visus medalių laimėtojus: plaukimo bronzos medaliu apdovanotą Edgarą Mataką, dziudo imtynininką, taip pat pasidabinusį bronziniu medaliu, Osvaldą Bareikį ir mūsų šauniąją golbolo rinktinę, parvežusią į Lietuvą dar vieną bronzinį laimėjimą. Padėka ir sveikinimai Genrikui Pavliukenic, Justui Pažarauskui, Mantui Brazauskiui, Nerijui Montvydui, Mariui Ziboliui ir Artūrui Jonikaičiui.

Taip pat džiaugiamės ir sportininkus globojančių organizacijų – Paralimpinio komiteto ir Lietuvos aklųjų sporto federacijos įdirbiu. Buvo labai gera stebėti savo sportininkų pasirodymus LRT2 kanale. Tai didelis žingsnis solidaresnės, atviresnės ir įtraukesnės visuomenės kūrimo link. Ačiū, kad esat kartu!

Nuotraukos – Parateam Lietuva

Nuotraukoje - Lietuvos golbolo rinktinė. Žaidėjai pasipuošę bronzos medaliais, laiko rankose puokštes.
Nuotraukoje - plaukikas Edgaras Matakas ir dziudo imtynininkas Osvaldas bareikis stovi apsikabinę ir demonstruoja iškovotus bronzos medalius.