Po ilgos pertraukos vėl susitikome teatre

Rugsėjo 22 d. net 170 LASS bendruomenės narių ir jų artimųjų po ilgos pertraukos stebėjo dviejų dalių Mika Myllyaho spektaklį „Panika“ su garsiniu vaizdavimu Kauno dramos teatre.

„Panika“ – režisierės Kamilės Gudmonaitės spektaklis pagal šiuolaikinio suomių dramaturgo Mika Myllyaho to paties pavadinimo pjesę pasakojo apie provokuojančią ir realistinę miesto visatą, kurioje tikras ir įsivaizduojamas krizes patiria šiandienos vyrai. Intelektuali ir aštri komedija pasakoja apie tris draugus, kurie stengiasi „susitvarkyti savo gyvenimus“.

Garsinį vaizdavimą spektakliui parengė Vilniaus Universiteto Kauno fakulteto Audiovizualinio vertimo studijų programos dėstytoja doc. dr. Laura Niedzviegienė.

Žiūrovai džiaugėsi galimybe vėl susirinkti teatre ir išvysti jiems parengtą dar vieną spektaklį su garsiniu vaizdavimu. Tikimės, kad pandemija neužkirs kelio kitiems suplanuotiems kultūriniams renginiams.

Nuotraukoje - sėdintys eilėmis žmonės.
Nuotraukoje - sėdintys žmonės, kurie žiūri į sceną. Scenoje stovi vyras ir moteris, matosi metalinis scenos dekoracijų karkasas, suformuojantis kambarį.