Festivalis NEPATOGUS KINAS kviečia į filmą su garsiniu vaizdavimu

Spalio 22 d. 15 val. bus rodomas filmas “Labas, robote!” su garsiniu vaizdavimu ir SKN subtitrais kino teatre “Pasaka” Šv. Ignoto g. 4/3, Vilniuje.

Filmo aprašymas:
Šiandien vis garsiau kalbama, kad dirbtinio intelekto valdomi robotai netolimoje ateityje pakeis vilkikų vairuotojus, kasininkus prekybos centruose ar teisininkus advokatų kontorose. Tačiau futuristiškas „Labas, robote“ neria dar giliau ir kelia klausimą, ar dirbtinis intelektas gali mums atstoti pačius artimiausius žmones; nuobodžiaujančiai senutei – smalsaus anūkėlio draugiją, intymaus bendravimo pasiilgusiam vyrui – meilužę ar gyvenimo partnerę. Kol filmo veikėjai ir jų humanoidai draugai pratinasi vieni prie kitų, fone skamba daugybė etinių ir filosofinių klausimų – ką gausime ir ką prarasime į savo gyvenimus įsileidę dirbtinį intelektą?

Filmo trukmė – 90 min.

Filmas skirtas įvairaus amžiaus žiūrovams.
Bilietus bus galima įsigyti iš anksto internetu už 4,50 Eur. artėjant renginiui, arba įsigyti vietoje – mokant kiek nori grynais nuo 0.01 Eur.

LASS rezervavo 100 bilietų mūsų bendruomenei, bet rezervacija galios trumpą laiką, tad norinčius pamatyti filmą kviečiame kuo skubiau užsiregistruoti el. paštu . Patogiausia būtų, jeigu registruotumėtės grupėmis. Vietas galima rezervuoti iki spalio 8 d.

Dalinkitės informacija su kitais bendruomenės nariais ir draugais!

Nuotraukoje - azietiškos išvaizdos robotas-humanoidas. Moteris. juodais plaukais.
Nuotraukoje - robotas-humanoidas. Moteris šviesiais plaukais, putliomis lūpomis, didelėmis akimis. Dėvi gėlėmis papuoštą skrybėlę.