Kviečiame dalyvauti „International Low Vision Song Contest“!

Tarptautiniame žmonių su regėjimo negalia dainų konkurse „International Low Vision Song Contest“, kurį organizuoja Vokietijos aklųjų ir silpnaregių federacija, pirmą kartą   dalyvaus regos negalią turintieji iš viso pasaulio.

Pirmas žingsnis – dalyvaukite atrankoje Lietuvoje. Iki vasario 15 d. atsiųskite savo dainos vaizdo ar garso įrašą (su nuotraukomis) adresu – , telefonas pasiteiravimui – 8 604 47467. Dainos įrašas bus įkeltas į Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos Youtube puslapį. 4 savaites visi norintys galės balsuoti už patikusią dainą.

Antras žingsnis – savo kūrinius pateikę atlikėjai kovo 25 d. dalyvaus nacionaliniame dainų konkurse Lietuvos audiosensorinės bibliotekos patalpose (Vilnius, Skroblų g. 10).

Reikalavimai:

— Bent vienas dainos kūrėjų ar atlikėjų turi būti aklasis/ silpnaregis;

— muzikinis kūrinys – ne ilgesnis nei 4 minutės;

— konkurse gali dalyvauti pavieniai atlikėjai ir muzikos grupės;

— dainos muzikos, teksto kūrėjai ir atlikėjai turi neprieštarauti jos atlikimui ir publikavimui. Jeigu yra įregistruotos atliekamo kūrinio autorinės teisės, reikia pateikti autorių sutikimą jį atlikti ir publikuoti.

Gegužės 12 dieną Nacionalinio konkurso nugalėtojas dalyvaus „International Low Vision Song Contest“  finale nuotoliniu būdu.

Konkurso nacionalinės atrankos laimėtoją LASS apdovanos 500 EUR prizu.